Clan Battle II

Clan Battle 2.0

Nyt haetaan Suomen parasta Clash Royale klaania.

Aika: loppiaisena 6.1.2017 illalla, aikataulu tarkentuu
Paikka: online
Tiedotus: RHC:n discord -kanavalla (http://royalecup.com/join/)
ps. ei ikärajaa

Säännöt:
1. Klaanin/klaaniperheen ja tätä edustavien pelaajien tulee olla suomalaisia.
2. Klaanilla/klaaniperheellä voi olla ainoastaan yksi edustusjoukkue.
3. Klaanin leader/edustusklaanin leader ilmoittaa klaaninsa mukaan.
4. Leader vastaa edustusjoukkueesta, mutta voi valtuuttaa tehtävän toiselle henkilölle klaanin/klaaniperheen sisällä.
5. Klaanin voi ilmoittaa mukaan heti, eikä osallistujia tarvitse sillä hetkellä vielä tietää.
6. Edustusjoukkueen kokoonpano voidaan ilmoittaa myöhemmin, mutta viimeistään 3.1.2017 mennessä.
7. Joukkueen kokoonpano on 5 pelaajaa + 3 varapelaajaa + manageri. Varapelaajia voi ilmoittaa tarvittaessa lisää myös turnauksen aikana.

Esimerkki 1: Klaanilla Kilpi on siipiklaanit Kilpi II sekä Kilpi III. Emoklaanin johtaja toimii edustusjoukkueen koordinaattorina ja ilmoittaa joukkueensa ohjeiden mukaan turnausvastaavalle.

Esimerkki 2: Klaani Kilpi haluaisi osallistua turnaukseen, muttei tiedä vielä edustusjoukkueensa kokoonpanoa. Tämä ei ole ongelma, sillä klaaninedustajat ilmoitetaan vasta myöhemmin. Klaanin osallistumisilmoitus on kuitenkin hyvä jättää mahdollisimman pian, sillä turnauksen paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Esimerkki 3: Klaanin Kilpi leader osallistuu turnaukseen pelaajana. Näin ollen hän ei voi toimia klaaninsa managerina vaan valtuuttaa tehtävään toisen henkilön klaanistaan.

Manageri on henkilö joka toimii RHC:n ja klaanin välillä viestin välittäjänä, vastaa että oman klaanin pelaajat ovat ajallaan paikalla jne.

Klaanin ilmoittaminen turnaukseen: https://goo.gl/forms/ibdXKHaVSsLlFplJ2
Intro: https://www.youtube.com/watch?v=YsHoW0bB71Q
HerrTossa: twitch.tv/herrtossa
Kipauttaja: twitch.tv/kipauttaja
Jeto128: twitch.tv/jeto128
ModiNobody: youtube.com/user/ModiNobody

Alustavaa infoa:
Turnaus alkaa klo 20:00 ja kestää 4h. Alustavasti turnauksen muoto on ajateltu niin, että pelataan single elimination turnaus. Klaanit sijoitetaan kaavioon ja ainoastaan toinen klaani jatkaa seuraavalle kierrokselle. Yksi kierros kestää arviolta 15min. Joukkueita mahtuu maksimissaan 64, jolloin kierroksia tulee finaaliin saakka päässeille joukkueille 6. Klaania edustaa aina kerrallaan viisi pelaajaa, mutta kierrosten välillä pelaajien kokoonpano voi vaihtua. Kyseessä on klaanien välinen mittelö, eli mikäli pelaajalle tulee jokin este niin riveistä poimitaan hänelle seuraaja. Manageri huolehtii mahdollisista pelaajien vaihdoksista

 

RHC on puolueeton Clash Royale turnauksia järjestävä taho. RHC ei ole vastuussa klaaneista tai pelaajista eikä mistään niihin liittyvästä. Emme myöskään ole osa Supercelliä, eikä organisaatioomme kuulu heidän työntekijöitä. Emme saa tästä palkkaa tai muuta korvausta. Teemme tätä vapaa-ajallamme omaksi ja muiden iloksi. Mikäli et hyväksy toimintatapojamme tai sääntöjämme niin arvostamme valintaasi jäädä pois. Pidätämme oikeuden muuttaa sääntöjä tarvittaessa sekä sulkea hankaluuksia aiheuttavat henkilöt yhteisöstämme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *